Heracles Almelo is er niet in geslaagd ook haar tweede wedstrijd te winnen in de eDivisie. Op woensdagavond was Feyenoord over twee wedstrijden te sterk. De einduitslag werd bepaald op 1-2.

Bryan Hessing begon het tweeluik erg goed. Met veel druk op de helft van de tegenstander wist hij Ryan Tilborg goed aan te vallen. Hoewel Bryan veel rondom de zestienmeter van Ryan speelde bleven de doelpunten uit. In de tweede helft was het dan ook Ryan die, door een ietwat gelukkige goal, op voorsprong kwam. Hierna werd Ryan sterker en verdubbelde hij de score. Hiermee kwam de eindstand op 0-2.

Lev Vinken begon zijn wedstrijd dan zeer aanvallend om op zoek te gaan naar de benodigde goals. Hierdoor liet hij ruimte in zijn verdediging, waardoor Julian van den Berg de nodige kansen kreeg. Julian vergat deze echter in doelpunten om te zetten. Na de eerste dertig minuten was het dan ook Lev die de kansen aaneenreeg. Helaas was het pas in de 82e minuut dat Lev op 1-0 kwam, te laat om nog een keer te kunnen scoren en er zo een gelijkspel uit te slepen.

De eSporters zijn niet van hun stuk gebracht door de nederlaag. Feyenoord is een erg goed team, maar zal ook nog punten laten liggen. De spelers in de eDivisie zijn erg sterk, dus alles is nog mogelijk.

Of daadwerkelijk alles nog mogelijk is gaan we volgende week te zien krijgen. Dan wachten FC Emmen en huidig landskampioen PEC Zwolle. Ook deze wedstrijden zijn te zien op het YouTube-kanaal van de eDivisie.

Een compilatie van de goals is te vinden op de Instagram van Heracles eSports