Heracles Almelo heeft het contract met Partner in Business TenCate Grass opnieuw verlengd. De nieuwe verbintenis loopt tot medio 2022. Topman Michael Vogel van TenCate Grass ondertekende onlangs de nieuwe overeenkomst. Namens Heracles Almelo zetten algemeen directeur Rob Toussaint en commercieel manager Tom Uitzetter hun handtekening.

Michael Vogel, Group Director TenCate Grass: “Zowel TenCate Grass als Heracles Almelo hecht veel waarde aan duurzame relaties. Koninklijke TenCate is al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw aan de club verbonden, nog steeds naar alle tevredenheid. We zijn dan ook blij dat we als bedrijf met Almelose roots deze samenwerking met twee jaar kunnen verlengen.”

Rob Toussaint, algemeen directeur Heracles Almelo: “Heracles Almelo en TenCate zijn al bijna honderd jaar aan elkaar verbonden. Bijna nergens in de voetbalwereld zie je nog zulke duurzame relaties. Wij zijn trots op de verlenging van deze historische samenwerking. Heracles Almelo is een laagdrempelige club en het kunstgras van TenCate helpt ons hierbij, zowel wedstrijden, trainingen als evenementen worden in ons stadion gehouden. Alles gebeurt hier binnen Heracles Almelo op honderd meter breedte en honderd meter lengte. Dat geeft een familiair gevoel.”

TenCate Grass heeft de afgelopen tijd samen met de spelers en de staf van Heracles Almelo een nieuw, innovatief kunstgrasveld ontwikkeld en getest. Beide partijen zijn erg tevreden over het resultaat.

Bekijk hieronder de video van TenCate Grass over de productie van het nieuwe kunstgrasveld.

New call-to-action