Heracles Almelo speelt volgend seizoen in een blauw uittenue. Uitshirt 3 is door supporters gekozen als favoriet en wordt door kledingsponsor Acerbis in productie genomen. Datzelfde geldt voor thuisshirt 3, dat de meeste stemmen kreeg van de vier mogelijke thuisshirts.

De keuze voor de shirts kwam tot stand via een ontwerpwedstrijd. Supporters mochten thuis- en uitshirts ontwerpen. Een selectiecommissie (bestaande uit afvaardigingen van supportersverenigingen, spelers en staf) bepaalde vervolgens een top vier voor beide shirts. Afgelopen week konden seizoenkaarthouders, BusinessClubleden, Fankaarthouders, Herakids en leden van #TeamZwartWit stemmen op hun favorieten. Thuisshirt 3 en uitshirt 3 kwamen als winnaars uit de strijd.

In dit thuisshirt spelen we komend seizoen.
Dit is het uitshirt waarin we komend seizoen spelen.

Het winnende thuisshirt en winnende uitshirt van deze verkiezing worden verder uitgewerkt en in productie genomen door kledingsponsor Acerbis. De uiteindelijke shirts kunnen in detail afwijken van de getoonde afbeeldingen.