Heracles Almelo is er in geslaagd om het eDivisie-seizoen met drie punten te beginnen. In de eerste speelronde werd Willem II met 5-3 over twee wedstrijden verslagen.

Lev Vinken begon het tweeluik met een duel tegen Tim van Doleweerd. Waar Tim vorig jaar op de Xbox speelde mag hij het dit jaar laten zien op de PlayStation. De eSporter van Willem II was echter geen partij voor Lev Vinken. Met een 4-2 overwinning en een fantastische vierde goal gaf Lev zijn visitekaartje af. Hiermee liet hij Bryan Hessing dan ook achter met een voorsprong van twee doelpunten.

Bryan Hessing mocht het in zijn duel opnemen tegen Sem van den Hoof. Door een fout kon Bryan niet beschikken over zijn oorspronkelijke elf basisspelers. Met liefst negen andere spelers wist hij Sem op een 1-1 gelijkspel te houden. Dit was genoeg voor de winst over twee wedstrijden.

Woensdagavond staat Feyenoord op het programma. Zij zijn de competitie net als Heracles Almelo begonnen met een overwinning. Feyenoord won over twee wedstrijden met 4-1 van huidig kampioen PEC Zwolle. Het belooft dan ook een spektakel te worden vanavond.

Het duel is live te volgen vanaf 18:00 via het YouTube-kanaal van de eDivisie.