Doe mee aan het Grootschalig Fanonderzoek van Heracles Almelo. In dit onderzoek vraagt Heracles Almelo haar trouwe supporters om hun mening. We staan op een kruispunt van de toekomst van het Nederlands betaalde voetbal. In deze bijzondere tijd kunnen we de mening van supporters ontzettend goed gebruiken. Jouw deelname is voor ons van groot belang.

Update: op sommige Android-telefoons kunnen complicaties optreden tijdens het invullen. We raden aan het onderzoek in te vullen op een computer. Excuses voor het ongemak.

  • Voor alle deelnemers aan de enquête die hun gegevens achterlaten stellen we een 5 euro kortingscode* beschikbaar voor de online shop.
  • Vul je ook het tweede bonus-deel van de enquête in? Dan maak je kans op een gesigneerd shirt, een online meet-en-greet met je favoriete speler en een VIP-arrangement bij een thuiswedstrijd met publiek.

We hebben het onderzoek opgedeeld in twee delen. In het eerste deel vragen we over een aantal actuele en essentiële zaken jullie mening. Dit deel duurt ongeveer 5 minuten.

  • Betrokken blijven in coronatijd
  • FOX Sports
  • Speeldagen Eredivisie
  • BeNeLiga

Het tweede deel is optioneel en neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Dit deel gaat over:

  • Communicatie
  • Fanshops
  • Ticketing

Naar aanleiding van de resultaten proberen wij de fanbeleving voor supporters in deze lastige tijd zo optimaal mogelijk te maken. De resultaten zullen uiteraard anoniem worden verwerkt in een rapportage.

*Je ontvangt de kortingscode per mail op 1 december op het door jou opgegeven e-mailadres. De kortingscode is alleen geldig in de online shop, bij minimale besteding van €25,- en tot uiterlijk 31 december 2020.