Mats Knoester debuteert in de selectie van Jong Oranje. De 21-jarige verdediger is zondag opgeroepen en is in de avond aangesloten bij de ploeg van coach Erwin van de Looi. Peter Reekers is assistent-trainer bij Jong Oranje.

Mats Knoester behoorde tot de voorselectie voor de duels in deze interlandperiode, maar werd in eerste instantie niet opgeroepen. Na de 5-0 overwinning van Jong Oranje op Jong Wit-Rusland zondagmiddag werd Knoester alsnog bij de selectie gehaald.

Het inmiddels voor het EK 2021 geplaatste Jong Oranje speelt op woensdag 18 november de laatste wedstrijd van de EK-kwalificatiecyclus tegen Jong Portugal. Het team boekte tot dusver negen overwinningen uit negen wedstrijden en reist, met een doelsaldo van 45 doelpunten voor en drie tegen, ongeslagen af naar Portimão. De wedstrijd tussen de nummers één en twee in de EK-kwalificatiegroep wordt gespeeld in het Estádio Municipal de Portimão en begint om 20.30 uur (Nederlandse tijd).