Het spelschema voor de eerste acht speelrondes van de eDivisie is bekend. Heracles Almelo start het seizoen tegen Willem II. Daarna nemen Bryan Hessing en Lev Vinken het op tegen Feyenoord.

De wedstrijd tegen Willem II gaat tussen Bryan Hessing en Tim van Doleweerd op de Xbox. Lev Vinken neemt het op de PlayStation op tegen Sem van den Hoof. Willem II behaalde vorig jaar net als Heracles Almelo de eDivisie Finals in AFAS Live. Daar was Heracles Almelo in de kwartfinales te sterk voor de Tilburgers.

Hopelijk begint Heracles Almelo het eDivisie-seizoen goed en blijven de drie punten op Erve Asito. Dinsdag om 18:00 uur is het duel live te zien op het YouTube kanaal van de edivisie.

Het 2e duel dat gespeeld wordt is tegen Feyenoord. Julian van den Berg neemt bij de Rotterdammers dit jaar de plaats in van Jimmie Donkers. Hij neemt het op tegen Lev Vinken op de PlayStation. Bryan Hessing speelt op de Xbox tegen Ryan Tilborg. Ook dit duel is live te zien op woensdag 18 november om 18:00 uur op het YouTube kanaal van de edivisie.

Hieronder een overzicht van de eerste acht speelrondes.