Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 18.45 uur) uit tegen VVV. Trainer Frank Wormuth kan in Limburg niet beschikken over Janis Blaswich, Kasper Lunding (beiden spier) en Navajo Bakboord (knie).

“We hebben een goede week achter de rug”, aldus Wormuth, die terug is bij de groep. “Een punt in een uitduel, een ronde verder in de beker en een mooie overwinning op FC Utrecht. Het is de bevestiging van de stijgende lijn die in ons spel te zien is. Dat willen we morgenavond graag opnieuw laten zien. In Venlo zal het lastig worden, maar zeker niet onmogelijk. We spelen tegen een gelijkwaardige tegenstander, een stugge ploeg die er al jaren in slaagt om met minimale middelen het maximale te presteren. Dat is knap.”

VVV-Venlo – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Richard Martens.