Op zaterdagavond om 18.45 uur start Heracles Almelo in Covebo Stadion – de Koel – de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Na de overtuigende zeges op Telstar (TOTO KNVB Beker) en FC Utrecht (Eredivisie) van vorige week is de ploeg van Frank Wormuth erop gebrand deze goede reeks door te zetten buiten huis. VVV-Venlo – Heracles Almelo is op de volgende manieren te volgen:

Live te zien op FOX Sports 2

VVV-Venlo – Heracles Almelo is vanaf 18.30 uur met voorbeschouwing te zien op FOX Sports 2.

Heb jij geen FOX Sports? Alle seizoenkaarthouders en sponsoren hebben vanuit KPN en FOX Sports de mogelijkheid gekregen om een gratis FOX Sports GO Dagpas aan te vragen. Hiermee kan je online (via FOX Sports GO op mobiel of desktop) de wedstrijd volgen. Alle seizoenkaarthouders en sponsoren hebben hierover een mail gehad. Geen mail gehad? Neem contact op met account@heracles.nl

Heb je hier nog geen gebruik van gemaakt tijdens Heracles Almelo – FC Utrecht? Dan kan je deze dus inzetten voor VVV-Venlo – Heracles Almelo. De gratis FOX Sports GO Dagpas kunnen geactiveerd worden tot en met 30-12-2020.

Live Twitterverslag

Kun je de wedstrijd niet op tv volgen of wil je onze socials volgen en delen? Op twitter.com/heraclesalmelo worden de highlights van de wedstrijd live bijgehouden. Volg ons via Twitter hieronder of klik op de button om direct naar Twitter te gaan.

Updates via Instagram Stories

Ook via Instagram Stories houden we je op de hoogte van de wedstrijd en alles eromheen. Van de aankomst van de spelers tot het laatste fluitsignaal: je bent er via Instagram Stories toch een beetje bij. Volg Heracles Almelo op Instagram en mis niks.