Op maandag 9 november werd door Heracles Almelo voor supporters en sponsoren de Online Heracles Almelo Clubavond georganiseerd. De traditionele jaarlijkse avond voor supporters en sponsoren kon vanwege de coronamaatregelen niet fysiek in het stadion plaatsvinden en zodoende is besloten om dit online te combineren.

De uitzending is nu al terug te kijken voor seizoenkaarthouders. Binnenkort is de uitzending ook te zien via het YouTube-kanaal van Heracles Almelo.


HET PROGRAMMA

Om 19.03 uur zal een circa anderhalf uur durend programma plaatsvinden wat te volgen zal zijn via Mijn Heracles (mijn.heracles.nl). Tijdens deze livestream zal Heracles TV-presentator Casper Raymakers onder andere de volgende onderdelen bespreken met algemeen directeur Rob Toussaint, technisch directeur Tim Gilissen en hoofdtrainer Frank Wormuth.

 • de impact van het coronavirus op de club
 • de jaarcijfers van het seizoen 2019-2020
 • de transferperiode
 • het technisch beleid van de club
 • de competitiestart
 • en meer …

STEL VRAGEN AAN TOUSSAINT, GILISSEN EN WORMUTH

Uiteraard is het de bedoeling tijdens zo’n avond om zoveel mogelijk interactie te hebben met supporters en sponsoren. Vooraf is er ruimte om vragen in te sturen die Casper Raymakers namens jullie aan Toussaint, Gilissen en Wormuth kan stellen. De vragen kunnen vooraf ingestuurd worden naar supporters@heracles.nl óf tijdens de Online Heracles Almelo Clubavond via het formulier dat onder de livestream verschijnt.

HOE VOLG IK DE ONLINE HERACLES ALMELO CLUBAVOND?

De Online Heracles Almelo Clubavond is exclusief voor seizoenkaarthouders en sponsoren te volgen via Mijn Heracles. Mijn Heracles is het platform waarop exclusieve content wordt geboden aan met name seizoenkaarthouders en sponsoren. Hiervoor dien je in te loggen met jouw Heracles Account.

 1. Log in op mijn.heracles.nl
  • Registreer hier als je nog geen Heracles Account hebt
  • Koppel jouw Heracles Account aan jouw relatienummer (staat op jouw seizoen- of BusinessClub-kaart)
  • Log in als je bovenstaande stappen hebt uitgevoerd.
 2. Ga naar heracles.nl/live
 3. Volg de livestream vanaf maandag 9 november.

Wij gaan uit van een zo hoog mogelijke online opkomst onder onze trouwe seizoenkaarthouders en sponsoren. Tot maandag 9 november!