Voordat Jeff Hardeveld in de zomer van 2017 zijn contract tekende bij Heracles Almelo, was hij actief bij FC Utrecht. Dit maakt het treffen met FC Utrecht van morgen, zondag 1 november, een bijzondere wedstrijd voor de linksback. Het is voor hem namelijk een weerzien met veel oud-teamgenoten.

“Ik kijk al een tijdje uit naar deze wedstrijd”, vertelt Jeff Hardeveld. “Ik had van de week al een berichtje naar Bart Ramselaar gestuurd. Ik grapte dat hij zondag niet al te goed zijn best moet doen. Zo dollen we een beetje onderling. Bart is een van de vrienden uit mijn tijd bij FC Utrecht. Dat maakt de wedstrijd van zondag extra speciaal, omdat je eigenlijk tegen allemaal vrienden speelt.”

Een andere oud-ploeggenoot die Hardeveld zondag tegen zal komen is Gyrano Kerk. De buitenspeler van FC Utrecht is hoogstwaarschijnlijk de directe tegenstander van de linksback. “Gyrano is een goede gozer met veel kwaliteit. Het is een speler met veel talent die het me zeker niet makkelijk gaat maken.”

De linksback van Heracles Almelo verwacht dat het zondag een lastige wedstrijd gaat worden. Hardeveld: “FC Utrecht heeft veel kwaliteit. Ze doen het op dit moment aardig goed in de Eredivisie. Na de 3-0 overwinning van afgelopen woensdag tegen Telstar hangt er bij ons  een goede sfeer in de groep. We hebben ons goed voorbereid op de wedstrijd tegen FC Utrecht. De wedstrijd kan twee kanten opgaan, maar ik hoop dat wij zondag aan het langste eind trekken.”