Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 12.15 uur) op het eigen Erve Asito tegen FC Utrecht. De thuisploeg kan niet beschikken over Janis Blaswich (spier), Navajo Bakboord (knie) en Orestis Kiomourtzoglou (nog niet wedstrijdfit).

“Voor ons is de wedstrijd tegen FC Utrecht een mooie uitdaging”, aldus trainer Frank Wormuth. “Ze hebben een uitstekende ploeg en zitten eigenlijk al jaren tegen de top aan. Wij werken hard aan onze eigen ploeg. Gelukkig zijn we deze week een ronde verder gekomen in het bekertoernooi en ik vond het mooi om te zien dat zowel Sinan Bakis als Adrian Szöke gescoord hebben. Dat is een boost voor die jongens. Uiteraard kunnen we nu over de opstelling nog niets zeggen. Er wordt morgen nog een keer getraind en we moeten de testresultaten van vanochtend nog afwachten. Ik hoop dat we zondag de week goed af kunnen sluiten. Een punt uit bij Sparta is op zich goed, al hadden we die wedstrijd eigenlijk moeten winnen. We hadden daar ook pech met enkele ongelukkige VAR-beslissingen. Met 3-0 winnen van Telstar is prima, ook omdat je vaak ziet dat het bekertoernooi verrassingen kent. Een goed resultaat tegen FC Utrecht zou de week bijna compleet maken.”

Heracles Almelo – FC Utrecht staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.