Enkele samenwerkende PLUS Supermarkten uit de regio Oost hebben hun partnership met Heracles Almelo met twee jaar verlengd. De deelnemende winkels komen uit Almelo (vier), Geesteren en Tubbergen en gaan als activatiepartner ook de komende twee seizoenen gave acties doen met de Almelose Eredivisionist. Van die samenwerking gaan vooral de supporters van Heracles Almelo profiteren.

Deze week werden de contracten officieel ondertekend door de supermarkteigenaren, die direct van start gaan met mooie acties voor supporters. De zes supers zullen het lopende en volgende seizoen spaaracties voor Heracles Almelo-supporters opzetten. In november lanceren de PLUS Supermarkten in Almelo (4), Geesteren en Tubbergen een exclusieve spaaractie voor een Heracles Almelo Kersttrui.

Herman van Limbeek (PLUS Van Limbeek, Almelo) laat namens de groep ondernemers weten blij te zijn met de verlengde samenwerking: “De afgelopen twee seizoenen is gebleken dat Heracles Almelo leeft in de regio en dat we fans blij maken met de acties die we samen opzetten. Door deze verlengde samenwerking kunnen we als PLUS Supermarkten onze klanten een groot plezier doen met gave Heracles Almelo-acties. Dat sluit goed aan bij ons lokale ondernemerschap”.

Commercieel Manager Tom Uitzetter is ook content met deze verlenging: “Juist in deze tijd is het mooi dat deze ondernemers het vertrouwen in Heracles Almelo uitspreken. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid de zichtbaarheid van de club in de stad en regio verder uit te breiden”.

Binnenkort volgt meer informatie over de spaaracties die opgezet zijn.

New call-to-action