Heracles Almelo neemt het woensdagavond in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker op tegen Telstar. De aftrap is om 19.45 uur. De wedstrijd is helaas niet toegankelijk voor publiek. Ook wordt het duel niet rechtstreeks uitgezonden op FOX Sports.

Vanwege de uitzendrechten is het jammer genoeg niet mogelijk de wedstrijd live te tonen op Mijn Heracles of ons eigen YouTube-kanaal.

Live integraal audioverslag via Mijn Heracles

Heracles TV-presentator Casper Raymakers en Steven Sierink, het duo dat samen Zwart-Wit De Podcast maakt, verzorgen woensdagavond een live en integraal audioverslag van de wedstrijd Heracles Almelo – Telstar. Het verslag is voor seizoenkaarthouders en sponsoren live te volgen via Mijn Heracles.

Updates op sociale media

Via onze sociale mediakanalen houden we je natuurlijk op de hoogte van het wedstrijdverloop. Dat doen we met updates op Twitter en Instagram Stories.

Radioverslag op RTV Oost

Op RTV Oost wordt uitgebreid geschakeld met verslaggever Nico Wantia, die live radioverslag doet van de wedstrijd.

Samenvatting op FOX Sports

Woensdagavond vanaf 22.50 uur zendt FOX Sports korte samenvattingen uit van alle gespeelde wedstrijden. Deze samenvatting vind je vanaf donderdag ook op het YouTube-kanaal van Heracles Almelo.