Riwald Recycling is wedstrijdsponsor bij Heracles Almelo – Telstar in de TOTO KNVB Beker. Eigenaren Ewald en Gert Huzink van het Almelose bedrijf zijn als sponsor en supporter al vele jaren verbonden aan onze club. Vanuit hun vestiging in Beverwijk heeft Riwald de laatste jaren ook een warme relatie opgebouwd met Telstar. Vanwege de relatie met beide clubs én vanwege het goede doel dat gekoppeld is aan Heracles Almelo – Telstar is dit de ideale wedstrijd om wedstrijdsponsor te zijn voor het bedrijf dat is gespecialiseerd in het verwerken van schroot en non-ferro metalen.

Riwald Recycling staat op het shirt van de club uit Velsen-Zuid, maar heeft de plek op de voorzijde afgestaan aan de stichting Support Casper voor het treffen van woensdagavond. Daarmee toont het familiebedrijf aan het hart ook in deze tijd op de juiste plaats te hebben.

Riwald Recycling wenst beide ploegen veel succes, maar hoopt dat Heracles Almelo zich woensdagavond plaatst voor de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker. De aftrap is om 19.45 uur.

New call-to-action