Heracles Almelo speelt morgen (woensdag, aanvang 19.45 uur) thuis tegen Telstar. In de eerste bekerronde van het seizoen zijn Janis Blaswich (spier), Jeremy Cijntje en Navajo Bakboord (beiden knie) niet inzetbaar.

“Over het bekertoernooi kunnen we duidelijk zijn: dat is voor ons zeer belangrijk. In sportief opzicht, maar zeker ook financieel. In deze tijden is dat laatste natuurlijk extra belangrijk voor de club. Een bekerwedstrijd heeft altijd het karakter van een finale, die wil iedereen winnen. We hebben het thuisvoordeel tegen Telstar en we hebben ons gedegen op die ploeg voorbereid. Zo hebben we ze afgelopen vrijdag bekeken tegen Helmond Sport. We kennen de kwaliteiten van Telstar en laten ons zeker geen zand in de ogen strooien door de 4-0 overwinning in de voorbereiding”, aldus Frank Wormuth.

Heracles Almelo – Telstar staat onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti.