Maandagavond 26 oktober werd het eerste Heracles Online Tournament gespeeld. 102 deelnemers trapten rond 19.30 uur af in een online FIFA21-toernooi. De organisatie lag in handen van ProPlayers (ePartner). Op het spel stond een plek bij de eTalents van Team Heracles eSports.

Na een goed verlopen groepsfase konden de knockouts beginnen. Hierin zorgden veel doelpunten voor spannende wedstrijden. Uiteindelijk waren het Talha, Max, Damian en Sem die de halve finales bereikten. Waar Max zijn meerdere moest erkennen in Talha was het in de andere halve finale Damian die een plek in de finale verkreeg door Sem te verslaan.

In een spannende finale won Talha uiteindelijk op penalty’s van Damian. De strijd om de derde plaats werd gewonnen door Sem. Hiermee heeft Talha een plek bemachtigd bij de eTalents en won hij ook nog eens 2200 FIFA-punten. Damian heeft een ticket verdiend voor de Finale Talentendagen en won 1050 FIFA-punten. Sem en Max hebben beiden een ticket gekregen voor de Voorronde Talentendagen.

Het volgende toernooi staat gepland op 30 november. Voor meer informatie klik hier.

Wil jij je eerder kunnen inschrijven en vele andere voordelen ontvangen? Meld je dan nu aan voor #TeamZwartWit via: www.heracles.nl/teamzwartwit