Heracles Almelo is erin geslaagd om innovatiemanager Ivar Hageman voor een extra dag in te huren van innovatiepartner Hogeschool Saxion. Hageman zet zich in voor het innovatie-initiatief, een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, gemeenten, het regionale bedrijfsleven en Twentse onderwijsinstellingen.

Commercieel manager Tom Uitzetter: “We zijn blij met de verdubbeling van de inzet van Ivar als spin in het innovatieweb. Dit geeft ons ruimte om nog meer te organiseren op het gebied van onderzoek, evenementen en verbinding van bedrijven en instellingen het komende jaar.”

Innovatiemanager Ivar Hageman: “Het is een mooie blijk van waardering dat alle innovatiepartners en de club Heracles Almelo veel vertrouwen hebben in mijn werkzaamheden en in het innovatieplatform. We zijn erin geslaagd een stevige basis neer te zetten, hebben inmiddels een goede regionale rol en toegevoegde waarde door alle inhoudelijke verbindingen die we weten te realiseren. Ook in deze bijzondere periode blijven we hiermee volop doorgaan om zo een bijdrage te leveren aan ambities en innovaties bij onze partners.”

New call-to-action