Door wederom een sluiting van de horeca liggen de reguliere werkzaamheden van Xandrine van Woudenbergh en haar personeel bij Almelounge en ’t Wetshuys stil. Henk Slettenhaar van ABI, bij thuiswedstrijden van Heracles Almelo trouwe afnemer van het overheerlijke buffet van Almelounge, helpt ze een handje. ABI heeft onlangs van de FIFA een gigantische order aluminium borstelmatten ontvangen voor het WK 2022 in Qatar en had dus tijdelijk wat extra personeel nodig. Een win-winsituatie, dacht Henk. En zo geschiedde.

“We zijn met ABI heel actief bij Heracles Almelo. Met de sluiting van de horeca moesten we meteen aan Xandrine denken”, vertelt Henk Slettenhaar. “Zelf zijn we, in tegenstelling tot de eerste coronagolf, behoorlijk druk. De link met Almelounge was snel gelegd. Zij zitten met personeel dat doorbetaald moet worden. Door ze bij ons aan het werk te zetten helpen we hen een beetje. En zij ons.”

“Maatschappelijk en moreel heel verantwoord om te doen”, aldus Xandrine van Woudenbergh. “Echt leuk dat Henk aan ons dacht. Het is fijn voor mijn medewerkers en mezelf dat we aan het werk kunnen blijven. Zo houden we ritme in de dag en financieel helpt het ons ook een beetje. Bovendien is ABI een prachtig bedrijf en het werk ook nog eens leuk om te doen.”

Click me