Twee debutanten in het betaalde voetbal en een jubilaris. Rohat Agca, Mohamed Amissi en Tim Breukers beleefden dit prille seizoen allemaal een bijzonder moment in hun carrière. Het drietal kreeg donderdagmiddag uit handen van algemeen directeur Rob Toussaint elk hun eigen memorabele wedstrijdshirt overhandigd, ingelijst en al.

Het is intussen een traditie: wie zijn debuut maakt in het betaalde voetbal, krijgt als herinnering zijn gedragen wedstrijdshirt ingelijst cadeau. Zo ook Rohat Agca en Mohamed Amissi. De 19-jarige Agca debuteerde op 13 september op het hoogste niveau. In de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag mocht hij vlak voor tijd invallen. Mohamed Amissi (20) maakte zijn eerste Eredivisie-minuten een week later, in het uitduel tegen Willem II. 

Bij die wedstrijd in Tilburg bereikte Tim Breukers een mijlpaal: hij speelde zijn 250e Eredivisiewedstrijd in het shirt van Heracles Almelo. Een bijzondere prestatie die met het ingelijste paarse uitshirt vereeuwigd is.