Vorige week donderdag vierde het stadionteam van Stichting Aveleijn haar tienjarige jubileum. Zij zorgen er dagelijks voor dat het stadion en het terrein in en rondom Erve Asito er altijd keurig uitziet.

Daarnaast ondersteunen de leden van het stadionteam Heracles Almelo ook op andere vlakken. Zo maken ze bijvoorbeeld tasjes klaar voor verschillende projecten, helpen ze met het invouwen van brieven en verrichten ze nog vele andere klusjes.

Het tienjarige jubileum werd op toepasselijke wijze gevierd. Namens Heracles Almelo bedankten Hayley d’Hollosy, Maatschappelijk Betrokken Marketeer, en Jeroen Moorman, Maatschappelijk Projectcoƶrdinator, het stadionteam voor hun ongelofelijke inzet met een taart en een beker voor ieder lid van het stadionteam.

Het stadionteam is een van de projecten uit de samenwerking van Stichting Aveleijn en Heracles Almelo.