De bal ligt op ruim twintig meter van het doel. Ideaal voor een linkspoot. De scheidsrechter fluit. De bal scheert over de muur en verdwijnt in de bovenhoek. Doelpunt! Honderdduizenden fans vieren de treffer in hun huiskamer. Wat staat er op hun netvlies? De reclame van uw onderneming.

Twijfelt u nog over de impact van LED-boarding op de naamsbekendheid van uw bedrijf? Geen probleem, wij hebben speciaal voor u een Try Out-pakket samengesteld. Met dit pakket probeert u, tegen een gereduceerd tarief, bij twee opeenvolgende thuiswedstrijden van Heracles Almelo een minuut ON TV LED-boarding. U krijgt van ons de mooiste momenten met uw boodschap in beeld toegestuurd, die u met uw netwerk kunt delen. Twee keer zoveel exposure!

Vraag via de link hieronder het Try Out-pakket aan.

New call-to-action