Kasper Lunding Jakobsen is Heraclied. De Deense buitenspeler komt over van Aarhus GF, dat hem sinds juni verhuurde aan het Noorse Odds BK. Lunding (21) heeft in Almelo een driejarig contract getekend met een optie voor nog een seizoen.

“Ik ben een offensieve speler die graag de één-op-één-duels aangaat”, vertelt Lunding over zijn stijl van voetballen. “Mijn doel is om het publiek te vermaken. Ik kan niet wachten om mijn avontuur bij Heracles Almelo te beginnen.”

Technisch directeur Tim Gilissen: “Kasper is een talentvolle linksbenige buitenspeler, die we al sinds vorige zomer volgen. Hij is technisch sterk en past daarmee goed in onze manier van spelen.”

Lunding speelde sinds 2016 in de jeugd van Aarhus. Hij kwam in meerdere Deense nationale jeugdelftallen in actie.

Kasper Lunding Jakobsen in Heracles Almelo-tenue