Heracles Almelo doet er alles aan om zo snel mogelijk weer met publiek in het stadion te mogen voetballen. Natuurlijk staat veiligheid daarbij voorop. Om een beeld te krijgen van de veiligheid van het stadionbezoek omtrent de coronamaatregelen, vragen wij bezoekers van Heracles Almelo – ADO Den Haag een korte enquête in te vullen. We willen daarmee ook in kaart brengen of mogelijke besmettingen direct te herleiden zijn naar het stadionbezoek.

De vragenlijst is donderdagochtend per e-mail verzonden aan alle supporters en sponsoren die de wedstrijd hebben bezocht. We vragen je ons te helpen en de enquête in te vullen.

Heb je Heracles Almelo – ADO Den Haag bezocht, maar de mail niet ontvangen? Laat het dan weten via info@heracles.nl. Binnenkort sturen we eenzelfde enquete naar iedereen die Heracles Almelo – PSV afgelopen zondag heeft bezocht.