Heracles Almelo speelt zondag vanaf 16.45 uur op het eigen Erve Asito thuis tegen PSV. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Navajo Bakboord (knie) en Janis Blaswich (spier).

Wormuth: “We zullen niet veel veranderen, maar er staat morgen nog een training gepland. Ik kan dus nog niets in detail zeggen. Zeker is dat we onze speelwijze moeten doorzetten, maar we moeten natuurlijk ook kijken naar PSV. Dat is een goede club met fantastische spelers. We moeten grip zien te krijgen op de wapens van PSV.” 

Wormuth ging tijdens de persconferentie ook nog even kort in op de situatie rond Silvester van der Water. “In de ploeg is er geen onrust geweest, ze hebben zich gefocust op hun werk. En de afwezigheid van Silvester gaf anderen ook de kans te spelen. Voor mij is het geen probleem meer. Hij heeft een fout gemaakt, sorry gezegd en zijn straf gekregen. Dan is het ook klaar. Bovendien is het altijd zo dat niet één individu wint of verliest, maar het gaat om het team.” Heracles Almelo – PSV staat onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.