Wij zijn voor de tweede keer trotse wedstrijdsponsor bij een topwedstrijd van Heracles Almelo. Door COVID-19 helaas in een minder gevuld, maar wel ‘uitverkocht’, Erve Asito.

De mooiste tijd van het jaar komt er alweer aan. Hier hoort natuurlijk een geweldig kerstgeschenk voor het personeel bij. Op de vernieuwde website van Robitex vindt u voor iedere portemonnee een passend geschenk: www.kerstpakkettenrobitex.nl.

Door de verruimde WKR-regeling is het dit jaar mogelijk om iets extra’s te doen voor personeel of relaties. Daar hoort natuurlijk een uniek kerstgeschenk bij. Naast de traditionele kerstpakketten kan Robitex ook op maat gemaakte pakketten verzorgen of een (digitale) kerstmarkt organiseren.

Naast kerstpakketten en bedrukte relatiegeschenken is Robitex al jaren de vaste Merchandise-partner van Heracles Almelo. “Samen gaan we zondag aanstaande voor de drie punten tegen PSV!”

New call-to-action