Heracles Almelo speelt zondag uit tegen Willem II. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Navajo Bakboord (knie), Michael Brouwer (hand) en Giacomo Quagliata (spier). De inzetbaarheid van Rohat Agca is twijfelachtig.

“Willem II heeft, net als wij, bijna hetzelfde team als vorig jaar”, vertelt Frank Wormuth op het perspraatje in aanloop naar de wedstrijd. “We kennen elkaar dus goed en zijn ingespeeld. Ik houd ervan om tegen Willem II te spelen, het is een goed team met goede spelers. Zij zullen onze uitdagingen wel blootleggen. Ze hebben van de week een aardige wedstrijd in Luxemburg gespeeld, dat was eigenlijk meer een training. Ze hoefden niet echt tot de bodem te gaan. Dat zal komende week tegen Rangers wel anders zijn. Maar ze zijn de competitie begonnen met een nederlaag tegen Heerenveen en ze hebben dus drie punten nodig. Of het nog uitmaakt dat ze ook Europees spelen? Ik denk het niet, het is de beginfase van het seizoen dus iedereen is nog fit. Het wordt een interessante wedstrijd.”

Willem II – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.