Huiskes-Kokkeler Autogroep en Heracles Almelo hebben dinsdag 15 september 2020 hun handtekeningen onder een nieuwe, vijfjarige verbintenis gezet.

Marco Golbach, commercieel directeur bij Huiskes-Kokkeler Autogroep: “De Huiskes-Kokkeler Autogroep is er bijzonder trots op dat het partnership met Heracles Almelo verlengd is. Heracles Almelo is een warme, vooruitstrevende club met vele uitdagingen. Ook de automobielbranche staat aan de vooravond van vele veranderingen waardoor er vele parallellen zijn tussen beide ondernemingen. Elektrificatie is er een van waarbij we samen met Heracles Almelo gaan kijken naar verduurzaming van het wagenpark. Een mooie uitdaging voor ons beiden.”

Rob Toussaint, algemeen directeur bij Heracles Almelo: “Met Huiskes-Kokkeler Autogroep hebben we al jarenlang een betrouwbare autopartner waar we mee samenwerken. Huiskes-Kokkeler Autogroep is een partij die actief met ons meedenkt over mobiliteitsoplossingen voor onze spelers, staf en personeelsleden. Stabiliteit is voor ons als voetbalclub erg belangrijk en daarom zijn we blij dat Huiskes-Kokkeler Autogroep ook de komende vijf jaren ons wagenpark beheert.”

Op de foto tekenen, van links naar rechts, Tom Uitzetter, commercieel manager bij Heracles Almelo, Marco Golbach en Rob Toussaint de overeenkomst.

Foto: Michael Bulder

New call-to-action