Vanaf vandaag beschikt Heracles Almelo over een X-Wall van X-perience Events. De muur is geplaatst bij de Heracles eSports eBox. Een interactieve muur waarop verschillende spellen gespeeld kunnen worden. Speciaal voor Heracles Almelo heeft X-perience Events een nieuw spel ontwikkelt. Het spel zal op de X-Wall te spelen zijn tot en met donderdag 22 oktober.

Tijdens de twee thuiswedstrijden (ADO Den Haag en RKC Waalwijk) en op de woensdagmiddag organiseert Heracles eSports een X-Wall Tournament. Fans proberen een zo hoog mogelijke score neer te zetten binnen één minuut. De winnaars plaatsen zich voor de grote finale die gehouden wordt op zaterdag 17 oktober tijdens de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Iedere finalist ontvangt tijdens de finale 1.050 FIFA-punten t.w.v. €9.99,-. De uiteindelijke winnaar van de X-Wall Tournament gaat naar huis met 5.650 FIFA-punten t.w.v. van maar liefst €50,-! Daarnaast ontvangt de winnaar een Medium FUT-Card van Heracles Almelo naar keuze.

De X-Wall is het nieuwste product van X-perience Events. Met de meest vernieuwende en interactieve sportattracties zoals de interactieve voetbalmuur Sutu en de Smartgoals beschikt X-perience Events over ware eyecatchers voor evenementen. Klik hier voor meer informatie over X-perience Events.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met esports@heracles.nl.