De Heracles eSports: De Aftrap is de eerste samenkomst tussen fans én spelers tijdens het nieuwe FIFA-seizoen. Alle spelers van Heracles eSports zijn hierbij aanwezig én de leden van #TeamZwartWit ontvangen een speciale uitnodiging. Het wordt gehouden op zondag 11 oktober. In verband met de corona maatregelen is er alleen toegang voor mensen onder de 18 jaar oud.

Op deze dag wordt er uiteraard een FIFA21-toernooi georganiseerd. Dit toernooi start om 12.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. Het speltype tijdens dit toernooi is ‘Aftrap’. Het toernooi wordt georganiseerd door Pro Players. Tijdens deze dag kun je ook de spelers van Heracles eSports uitdagen! Spelers die onder contract staan bij een organisatie/club zijn uitgesloten van deelname. Onze eTalents doen wél mee aan het toernooi.

De hoogst genoteerde speler (exclusief de eTalents) verdient een plek in de eTalents team.

PRIJZEN

Winnaar: €750,-
2e plek: €250,-
3e plek: €100,-
4e plek: €50,-

Skill Games

Tijdens De Aftrap kunnen de Skill Games niet ontbreken. De Skill Games worden georganiseerd door WePlay Esports. De Skill Games vinden plaats op het échte veld en op het virtuele veld. Op het kunstgrasveld van Erve Asito worden de deelnemers getest op snelheid, schieten, passen, dribbelen, verdedigen en fysiekheid. De top drie ontvangt een gesigneerde FIFA Ultimate Card van de selectie.

Inschrijving

Leden van #TeamZwartWit hebben voorrang om zich in te schrijven voor de Heracles eSports: De Aftrap. De inschrijving van hen start op vrijdag 11 september. De kosten voor deelname is €5,-.

Wil je voortaan zeker zijn van deelname, word dan lid van #TeamZwartWit via www.heracles.nl/teamzwartwit.

Vanaf vrijdag 18 september kon iedereen zich inschrijven voor €5,-. Op dit moment is het niet mogelijk om tickets te bestellen i.v.m. de huidige COVID 19 maatregelen.

In verband met de corona maatregelen is er alleen toegang voor mensen onder de 18 jaar oud.