Drie hardeworstliefhebbers uit de regio kwamen in 2015 op het lumineuze idee om een eigen worst te maken, maar dan wel op zijn Twents. Het werd een ambachtelijke Twentse worst. Groot van stuk en gemaakt van alleen de allerbeste, pure ingrediënten. Een worst voor wie eens wat anders wil maar wees gewaarschuwd, want als je ze eenmaal geproefd hebt…..

Inmiddels is het assortiment behoorlijk uitgebreid met een Skier Wöske mini, Skier Biertje, Skier Plankje, Skier Sausje en vele andere producten. Voor cadeaupakketten en kerst- of relatiegeschenken bent u bij ons dus ook volledig aan het juiste adres.

De worsten van Skier Wöske zijn verkrijgbaar op Erve Asito, dat maakt de heren trots. Tevens zijn zij sinds enkele jaren trouw sponsor en zetten hierin met dit wedstrijdsponsorschap een mooie stap richting de toekomst.

New call-to-action