Vanaf 24 september start framevoetbal bij sv PH Almelo. Framevoetbal is voor kinderen en volwassenen die in het dagelijks leven met een rollator lopen of zich met krukken voortbewegen, maar zich ook met een frame kunnen voortbewegen. Deze nieuwe vorm van voetbal wordt vanaf dit seizoen georganiseerd bij PH Almelo, met ondersteuning van Heracles Almelo.

Clinic

Om het framevoetbal in de regio onder de aandacht te brengen, organiseert PH Almelo op donderdag 24 september om 17.00 uur een clinic. Deze clinic wordt verzorgd door Ramon Storm van de KNVB.

Trainingen

Naast de clinic start op 2 oktober ook de framevoetbaltraining, die wekelijks wordt gegeven. De trainingen zijn op vrijdagen van 17.00 tot 18.00 uur. Hierbij wordt er op een kleiner veld in een 4-tegen-4 variant gespeeld. Naast het verbeteren van je conditie, vergroot je ook je sociale contacten door in een team te spelen en lid te zijn van een vereniging.

Wat heb je nodig?

  • Je eigen frame
  • Je eigen schoenen

Meld je aan voor de clinic of de trainingen door te mailen naar p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl of door te bellen naar 06-40151281.

Doelman Janis Blaswich is ambassadeur van het framevoetbal.