Vanwege groot onderhoud is het ticketingsysteem woensdag niet bereikbaar. Dit betekent dat je als seizoenkaarthouder nog tot dinsdag 17.00 uur hebt om een kaart te bestellen voor een van de eerste drie wedstrijden indien je dat nog niet hebt gedaan.

Vanaf donderdag start de tweede fase van het bestelproces. Daarbij kunnen seizoenkaarthouders een kaart bestellen voor een tweede wedstrijd.

Beschikbaarheid

Voor de wedstrijd tegen PSV zijn nog maar enkele plekken beschikbaar. Alle plekken op de lange zijde zijn bezet. Het is daarom alleen nog mogelijk kaarten voor de korte zijdes te bestellen.

In principe kan je alleen kaarten bestellen voor de zijde waarop je een seizoenkaart hebt. Heb je een seizoenkaart op de lange zijde, wil je tóch naar het duel tegen PSV en heb je nog geen kaarten voor dit of een ander duel? Neem dan contact op via ticketing@heracles.nl.

Vanaf donderdag tweede wedstrijd

De update van het ticketingsysteem is naar verwachting op woensdag afgerond. We hopen daarom volgens planning donderdag om 10.00 uur te kunnen starten met de tweede fase van het bestelproces, waarbij seizoenkaarthouders kaarten voor een tweede wedstrijd kunnen bestellen.

Mocht vanwege de update het bestelproces onverhoopt later moeten starten, dan houden we je hiervan op de hoogte.

Verzoeken voor een tweede wedstrijd die tot aan donderdag 10.00 uur zijn ingediend, worden niet verwerkt.