Jong Oranje waar Peter Reekers als assistent-bondscoach fungeert heeft de thuiswedstrijd tegen Jong Noorwegen met 2-0 gewonnen. De formatie blijft hierdoor zonder puntverlies in Groep 7 van de kwalificatiereeks voor het Europees Kampioenschap.

Jong Oranje had vrijdag al met 0-7 gewonnen van de leeftijdsgenoten uit Wit-Rusland maar Noorwegen bleek in Almere een taaie opponent. De beste kans in de eerste helft was voor Myron Boadu maar hij kopte vlak voor de rust op de lat.

De bezoekers kregen in de tweede helft aanvankelijk de betere kansen. Jong Oranje kwam na 82 minuten op voorsprong door een treffer van Noa Lang. Noorwegen was daarna nog dichtbij de gelijkmaker maar Aron D√łnnum trof de paal. Myron Boadu nam in blessuretijd het tweede doelpunt voor zijn rekening.

Jong Oranje waar Peter Reekers als assistent-bondscoach fungeert heeft de thuiswedstrijd tegen Jong Noorwegen met 2-0 gewonnen.