Adrian Szöke heeft met het nationale elftal van Hongarije een nederlaag geleden tegen Rusland: 2-3. De Heraclied bleef bij dit duel negentig minuten op de bank.

Hongarije en Rusland hadden beiden hun eerste wedstrijd in groep 3 van de UEFA Nations League B in winst omgezet. De eerste helft in de Puskás Arena in Boedapest was voor de bezoekers. De ruststand was 0-2 dankzij de treffers van Anton Miranchuk en Magomed Ozdoev. De wedstrijd leek beslist toen Mario Fernandes in de eerste minuut van de tweede helft de 0-3 liet aantekenen.

Hongarije kwam vervolgens sterk terug. Roland Sallai trof na ruim een uur spelen het doel met een mooie lob en in de zeventigste minuut scoorde de net ingevallen Nemanja Nikolic van dichtbij de 2-3. De gastheren drongen daarna nog wel aan maar de Russen hielden stand.