Update: Vandaag, woensdag 9 september om 17.00 uur, is ook de maximale capaciteit voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag bereikt. Eerder, dinsdag 8 september, waren er al geen kaarten meer beschikbaar voor de wedstrijd tegen PSV. 

Vanaf vandaag, vrijdag 4 september 12.00 uur, kunt u als sponsor kaarten bestellen voor een van de eerste twee competitiewedstrijden tegen ADO Den Haag en PSV. We zetten alles op alles om zo veel mogelijk sponsoren toegang tot onze thuiswedstrijden te bieden. Daar hebben wij uw hulp en steun bij nodig.

Mede op basis van de uitkomst van de enquête hebben we kunnen kiezen voor een capaciteit van een-op-twee-wedstrijden. We hanteren dit principe op dit moment voor slechts de eerste twee thuiswedstrijden. Dit omdat we hopen zo snel mogelijk en op veilige wijze weer op een vol Erve Asito te spelen, want daar zijn we aan toe.

Bij één op de twee competitiewedstrijden kunnen we alle sponsoren met vaste business seats gegarandeerd een plek bieden. Bestel hiervoor wel tussen vrijdag 4 september en dinsdag 8 september 12.00 uur. Uiteraard streven wij ernaar dat sponsoren nog meer wedstrijden kunnen bezoeken. Mochten er op dinsdag 8 september nog kaarten beschikbaar zijn, krijgen sponsoren de kans om ook kaarten te bestellen voor een tweede wedstrijd van de twee.

Belangrijk: Lees alle kaartverkoopinformatie goed door. Na het lezen van de informatie kunt u vanaf 12.00 uur kaarten bestellen via de link hieronder. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.