Op zondag 6 september 2020 is het weer tijd voor de grote uitverkoop van de FanServiceShop van Heracles Almelo. Dit jaar wordt de uitverkoop voor alle Heracles Almelo-fans georganiseerd op de omloop in het stadion.

OVER DE UITVERKOOP

De uitverkoop van de FanShop op zondag 6 september is van 14.00 uur tot 17.00 uur en zal gehouden worden op de omloop in het stadion. Op deze middag heb je de kans om geselecteerde trainings-, casual- en wedstrijdkleding in te slaan tegen bodemprijzen. Wees er dus bij want op = op! Ook zullen de verschillende supportersverenigingen aanwezig zijn met hun eigen merchandise.

Aanmelden voor de uitverkoop is niet nodig. Vanwege de coronamaatregelen zal er bij aankomst een gezondheidscheck en een inschrijving plaatsvinden.

Let op: alle artikelen aangeschaft op deze dag kunnen niet geruild worden.