Op zondag 4 oktober 2020 start de nieuwe editie van de Heracles Voetbalschool in het stadion voor alle jongens en meisjes van 7 tot en met 15 jaar oud. Deze trainingsmodule bestaat uit een tienweekse cyclus met trainingen van 75 minuten. De trainingstijden zijn van 9.15 uur tot 10.30 uur op de zondagochtend op Erve Asito.

De focus bij de Heracles Voetbalschool ligt op de persoonlijke voetbalontwikkeling van de deelnemers. Bij de Heracles Voetbalschool ontwikkel jij je skills onder begeleiding van gediplomeerde trainers en met de nieuwste trainingsmaterialen.

Heracles Voetbalschool najaar 2020

  • 4, 11, 25 oktober
  • 1, 8, 15, 22, 29 november
  • 6, 13 december

Wat kan je verwachten?

  • Tien trainingen van 75 minuten op zondagochtend
  • Begeleiding van gekwalificeerde trainers op Erve Asito
  • Je eigen Heracles Voetbalschool-tenue
  • Focus op persoonlijke voetbalontwikkeling

Ga naar www.heracles.nl/voetbalschool en schrijf je in!