Seizoenkaarthouders kijken zaterdagmiddag gratis naar de liveregistratie van De Graafschap – Heracles Almelo. Dit oefenduel wordt gespeeld op De Vijverberg, maar hoeft dus niet gemist te worden. De livestream is voor seizoenkaarthouders beschikbaar in het nieuwe Mijn Heracles.

Net als bij de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles dient deze livestream, die mogelijk gemaakt wordt door REGIO8, als test van Mijn Heracles. De oefenwedstrijd is ook te volgen via de website van REGIO8. Komende dinsdag wordt voor de eerste keer een wedstrijd exclusief live uitgezonden op Mijn Heracles. Dan is Telstar de tegenstander.

Met het nieuwe Mijn Heracles zijn we in staat onze seizoenkaarthouders, sponsoren, Fankaarthouders, Herakids en leden van #teamzwartwit exclusieve content aan te bieden. Per lidmaatschap kan het aanbod verschillen. Zo is de oefenwedstrijd tegen De Graafschap beschikbaar voor onze seizoenkaarthouders.