De oefenwedstrijd van Heracles Almelo tegen SF Lotte is afgelast. Het duel zou komende zondag (16 augustus) gespeeld worden. Vanwege de belasting van de spelers is echter besloten dit duel uit het schema te halen en dit weekend alleen tegen Go Ahead Eagles te spelen. De aftrap van dat oefenduel is zaterdag om 13.00 uur.

We beseffen dat dit vervelend is voor de supporters die een kaart hadden besteld voor de wedstrijd tegen SF Lotte. Niet alleen voor seizoenkaarthouders, maar ook voor de Herakids en Fankaarthouders die juist sinds woensdagochtend de gelegenheid hadden kaarten te bestellen. Alleen is het besluit om de wedstrijd uit het schema te halen pas genomen na het opstarten van die kaartverkoop.

Wel kunnen Herakids, net als seizoenkaarthouders, de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles bezoeken. Alle informatie over het verkrijgen van kaarten voor die wedstrijd vind je op deze pagina. Bij beschikbaarheid krijgen Herakids en Fankaarthouders in een later stadium bovendien de kans kaarten te bestellen voor de oefenduels tegen Telstar en Jong FC Utrecht.