FC Twente en Heracles Almelo werken al zeventien jaar samen binnen de voetbalacademie. Met ingang van 1 juli geven beide clubs op gelijkwaardige basis invulling aan de jeugdopleiding. Een unieke Academie met uitstroommogelijkheden naar twee Eredivisie-teams. Komend seizoen heeft de Academie een O12, O13, O14, O15, O16, O18 en O21.

De focus van de FC Twente/Heracles Academie zal de komende jaren liggen op het individu. De Academie moet bijdragen aan de ontwikkeling van succesvolle mensen. Dit betekent zelfstandigheid, verantwoordelijkheid nemen, zelf reflecterend zijn, kunnen samenwerken, plannen maken en door te zetten. Een veilige omgeving, waarin in een hoge intensiteit gewerkt wordt door zelfstandige spelers, zal de rode lijn zijn.

De ambitie van de FC Twente/Heracles Academie is dat de selecties van FC Twente en Heracles Almelo over vijf jaar voor twintig procent bestaan uit spelers die voortkomen uit de gezamenlijke academie en dat vijf van hen een basisplaats hebben bij een van beide clubs.

Wil jij hier jouw steentje aan bijdragen en wil jij net zoals de talenten elke dag beter worden? Dan is dit jouw kans om bij twee Eredivisieclubs in de keuken te kijken en jezelf te ontwikkelen.

Wij zoeken co-trainers voor onze jeugdteams.

  • Iemand die gaat voor de ontwikkeling van jeugdspelers, als voetballer en als mens
  • Iemand met een pedagogische opleiding en tenminste opleiding UEFA C
  • Iemand die binnen in straal van 40 kilometer woont van Hengelo/Enschede
  • Iemand die bereid is om te investeren in zijn eigen ontwikkeling
  • Iemand die tenminste 3 momenten per week beschikbaar is voor trainingen/wedstrijden
  • Iemand die kan samenwerken met andere collega‚Äôs

Wie bieden een onkostenvergoeding en een lerende omgeving.

Interesse? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar onze Manager Academie Dominique Scholten (info@fctwenteheraclesacademie.nl).