Deze periode laten we sponsoren aan het woord over de laatste ontwikkelingen binnen hun bedrijf. Hierdoor blijven we ondanks de coronacrisis met elkaar in verbinding. Samen zijn we sterker.

Aan de telefoon hangt Gertjan Slettenhaar, senior accountmanager audiovisueel bij PCI Nederland. Slettenhaar is een geboren en getogen Almeloër en woont op loopafstand van het stadion. Ongeveer tien jaar geleden kwam hij voor het eerst in de BusinessClub van Heracles Almelo als medewerker van het toenmalige Leferink Document Works en in 2016 voor zijn huidige werkgever PCI Nederland.

Wat doet PCI Nederland?

“We leveren en onderhouden informatie- en communicatieoplossingen. Van document management tot Cloud & IT-oplossingen, en van audiovisuele oplossingen tot printers. Op het gebied van ICT verzorgen we de juiste inrichting van IT-infrastructuur. Of het nu gaat om advies over een ideale werkomgeving in de Cloud, een helpdesk die er altijd is, of hulp bij IT-calamiteiten. Als merk onafhankelijk leverancier kunnen wij ook adviseren op het gebied van zakelijke en professionele printoplossingen. De diensten en expertise van PCI Supplies vormen daarnaast een mooie aanvulling op het portfolio van PCI Nederland. Van paperclip tot ordner, van tonercartridge tot papiervernietiger. Bij PCI Supplies kun je ook terecht voor een complete turn-key kantoorinrichting. Zelf ben ik al circa zeventien jaar werkzaam in de audiovisuele branche. Met de juiste audiovisuele oplossingen bereik je de doelgroep treffend en met beleving. Voor iedere ruimte, thuis of op kantoor, heeft PCI een passende oplossing. Ons klantenportefeuille is heel divers: grote corporate klanten, overheid, educatie, MKB en nog veel meer. Elke klant kunnen we goed bedienen en ontzorgen.”

Hoe hebben jullie de afgelopen maanden beleefd?

“Als een rollercoaster. De afdeling PCI Supplies heeft organisaties voorzien van extra hygiëne oplossingen. Op het gebied van audiovisuele middelen hebben we veel organisaties geholpen om thuiswerkplekken in te richten. We hebben pakketten samengesteld met een monitor en camera, zodat werknemers thuis ook fatsoenlijk aan het werk konden. Daarnaast investeren steeds meer bedrijven in het opnieuw inrichten van vergaderzalen om in contact te blijven met relaties en met personeel. Deels ook noodgedwongen, omdat je vanwege de coronamaatregelen niet meer met zoveel mensen in een vergaderruimte mag zijn. Voor onze afdeling printoplossingen leverde de coronacrisis ook vraagstukken op: hoe gaan we om met bedrijven die ons een vast bedrag in de maand betalen voor printopdrachten, terwijl er niemand op kantoor is? Samen met deze bedrijven bekijken we hoe we hen het beste kunnen voorthelpen. Zelf zijn we een gezond bedrijf, mede omdat we in verschillende branches werkzaam zijn. Ons doel voor komend jaar is om onze klanten door de crisis heen te helpen, zodat we samen een toekomst kunnen opbouwen.”

Wat is jullie ambitie?

“PCI Nederland is binnen een paar jaar de grootste leverancier van de ideale werkomgeving. We hebben momenteel meer dan vijfhonderd werknemers. Elk jaar nemen we één of twee bedrijven over. Onlangs hebben we Hecla Professional Audio & Video Systems uit Hengelo en ICT Spirit uit Haaksbergen overgenomen. Voor de korte termijn is onze grootste uitdaging om onze klanten door de coronacrisis te helpen.”

“Voor iedere ruimte, thuis of op kantoor, heeft PCI een passende oplossing.”

Gertjan Slettenhaar