〈 𝗢𝗡𝗦 𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪𝗘 𝗨𝗜𝗧𝗦𝗛𝗜𝗥𝗧 〉 Door jullie gekozen. Nu verkrijgbaar. 💜

Heracles Almelo speelt komend seizoen in een uitshirt dat is gekozen door supporters. Het shirt is paars en voorzien van een verlopend ruitenpatroon. De broek en sokken in dezelfde kleur maken het tenue compleet. Het shirt is vanaf nu verkrijgbaar in de online shop en in de FanServiceShop op Erve Asito.

Heracles Almelo speelt zaterdagavond in de oefenwedstrijd tegen FC Groningen voor het eerst in het nieuwe tenue. Twee weken geleden presenteerde Heracles Almelo al het nieuwe thuisshirt, eveneens gekozen door supporters. Het blauwe uitshirt van afgelopen jaar fungeert komend seizoen als derde tenue.

EEN UITSHIRT VOOR EN DOOR SUPPORTERS
Heracles Almelo speelt komend seizoen in thuis- en uitshirts die gekozen zijn door supporters. Het blauwe uitshirt, vorig seizoen gekozen door supporters, fungeert komend seizoen als derde tenue.