Ook deze zomervakantie worden er weer gave Heracles Soccer Camps georganiseerd voor alle jongens en meiden van 6 t/m 15 jaar oud. Kijk op www.heracles.nl/soccercamps voor meer informatie en om je aan te melden!

Tijdens een Heracles Soccer Camp staat voetbal drie dagen (tussen 8.30 uur – 14.30 uur) centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop.

Heracles Soccer Camps zomer 2020

  • Erve Asito – 5,6,7 augustus
  • RKSV NEO Borne – 12,13,14 augustus

Wat kan je verwachten?

  • Je eigen Heracles Soccer Camps tenue
  • Nieuw: Skill Games uit FIFA 20
  • Begeleiding van gekwalificeerde trainers
  • Heracles Soccer Camps medaille
  • Kans op leuke voetbalprijzen

Ga snel naar www.heracles.nl/soccercamps en schrijf je in!