Wedstrijdkaarten ter waarde van een bedrag van €1309,-. Dat is de opbrengst van de Meer dan Voetbal-veiling die onlangs door het betaalde voetbal in Nederland werd georganiseerd. Aanvoerder Robin Pröpper overhandigde dinsdagmiddag de cheque aan Almelo Doe(t) Mee, de organisatie waaraan Heracles Almelo de opbrengst heeft geschonken.

Almelo Doe(t) Mee is er om volwassen mensen met een kleine beurs de mogelijkheid te bieden om mee te doen aan activiteiten voor Sport , Cultuur en Kennis/Informatie. Het grootste doel van de organisatie is om de maatschappelijke participatie van volwassen inwoners, met een laag inkomen, te stimuleren.

Gebleken is dat veel mensen deze sociale participatie vinden bij Heracles Almelo. Sommigen zijn wegens financiële redenen niet in de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen. Daarom heeft Heracles Almelo ervoor gekozen Almelo Doe(t) Mee centraal te stellen voor deze veiling. De opbrengsten worden geschonken aan de organisatie in de vorm van wedstrijdkaarten. Op deze manier kunnen de trouwe fans, die het zelf niet kunnen bekostigen, toch naar de wedstrijden komen.

28-07-2020: News : Almelo : Robin Propper overhandigd een waardecheque, Almelo Doet Mee.