Heracles Almelo speelt in de voorbereiding op het seizoen vijf oefenwedstrijden op Erve Asito. Tegenstanders zijn PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, SF Lotte, Telstar en Jong FC Utrecht. Kaarten voor één van de drie eerste oefenduels zijn nu verkrijgbaar. Exclusief en gratis voor seizoenkaarthouders en sponsoren.

Belangrijk: Lees alle informatie op deze pagina goed door. Een wedstrijdbezoek ziet er in deze tijd helaas anders uit, maar we willen er als club alles aan doen dat er zo veel mogelijk supporters in het stadion kunnen zijn.

Gegarandeerd naar één van de drie duels

De stadioncapaciteit neemt door de anderhalvemetermaatregel flink af. We verwachten slechts zo’n 20% tot 25% van het aantal beschikbare plaatsen te kunnen gebruiken. We willen elke seizoenkaarthouder de kans geven minimaal één van de eerste drie oefenwedstrijden te bezoeken. Dat is op dit moment haalbaar en het meest eerlijk. Alle seizoenkaarthouders krijgen daarom tot woensdag 5 augustus 12.00 uur om een kaart te bestellen voor één van de drie duels.

Zijn er op woensdag 5 augustus om 12.00 uur nog kaarten beschikbaar, dan heb je als seizoenkaarthouder vanaf dan de kans een kaart te bestellen voor nog een of twee andere duels. Als er plek over is, kan je dus meerdere wedstrijden bezoeken.

Kan je een van de eerste drie oefenduels niet bezoeken? De wedstrijd tegen PEC Zwolle wordt uitgezonden op FOX Sports. De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles kijk je live op RTV Oost én als seizoenkaarthouder in de nieuwe Mijn Heracles-omgeving die binnenkort gelanceerd wordt op onze website. Op dat platform bieden we seizoenkaarthouders ook gratis een livestream van het thuisduel tegen SF Lotte.

Beperkte capaciteit: samen zo veel mogelijk plekken creëren

We kunnen er samen voor zorgen dat er zo veel mogelijk supporters bij de wedstrijden kunnen zijn. Hoe? Door als huishoudens bij elkaar te gaan zitten en door als maximaal zeventienjarige te kiezen voor een plek in het gastenvak. In beide gevallen is de anderhalvemetermaatregel onderling niet van toepassing. Zo creëren we extra ruimte voor de rest van de supporters die wél anderhalve meter afstand ten opzichte van anderen moeten bewaren. Op deze manier komen we zo veel mogelijk richting de 25% van de capaciteit.

13- tot en met 17-jarigen hoeven onderling geen afstand te houden, maar tot volwassenen wel.

Huishoudens: mail naar ticketing@heracles.nl

De vakken AA, B, DD, E, G, L en P zijn gereserveerd voor huishoudens. Belangrijk is dat leden van een huishouden niet apart online kaarten bestellen, maar mailen naar ticketing@heracles.nl of langskomen in de FanServiceShop. Zo houden we de ingerichte anderhalvemeterplaatsen in de overige vakken zo veel mogelijk vrij voor andere seizoenkaarthouders.

Jeugd: kies voor het gastenvak en bezoek zo alle duels

Seizoenkaarthouders tot en met zeventien jaar oud hoeven ten opzichte van elkaar geen anderhalve meter afstand te houden. Voor hen wordt het gastenvak (vakken GG en HH) beschikbaar gesteld. Gezien het aantal seizoenkaarthouders in deze leeftijdscategorie kan je als seizoenkaarthouder tot en met zeventien jaar oud alle drie oefenwedstrijden bezoeken als je kiest voor een plek in de vakken GG of HH. Kom je liever met personen van achttien jaar of ouder? Bestel dan online kaarten voor andere vakken of mail met ticketing@heracles.nl indien je uit hetzelfde huishouden als hen komt.

Toegang met wedstrijdticket

Als seizoenkaarthouder bestel je een kaart voor een van de beschikbaar gestelde plaatsen in het stadion. Dat betekent dat je een andere plek hebt dan die op je seizoenkaart staat vermeld. Je betreedt het stadion met het eTicket of de geprinte kaart van het specifieke duel. Je seizoenkaart biedt geen directe toegang.

Toegang in tijdvakken

Update 5 augustus 16.30 uur: Om de toegang soepel en veilig te laten verlopen, werken we met tijdvakken om het stadion te betreden. Het verlaten van het stadion is niet gebonden aan een tijdsvak, maar gebruik daarbij je gezond verstand: houd rekening met de anderhalve meter afstand en blijf nog even zitten als je denkt dat het te druk is.

Tijdvakken stadiontoegang:

Vakken A, AA, B, BB, C en CC (ingang 1): toegang vanaf 60 tot 30 minuten voor de aftrap.

Vakken O, OO, P, PP, Q, QQ, R en RR (ingang 1): toegang vanaf 30 minuten voor de aftrap tot aan de aftrap.

Vakken I, II, J, JJ, K, KK, L en LL (ingang 3): toegang vanaf 60 minuten voor de aftrap tot aan de aftrap.

Vakken D, DD, E, EE, F, FF en G (ingang 4): toegang vanaf 60 minuten voor de aftrap tot aan de aftrap.

Jeugdvakken GG en HH (ingang 5): toegang vanaf 60 minuten voor de aftrap tot aan de aftrap.

Zitten verplicht

Volgens de coronamaatregelen is het verplicht om te zitten op de stoel die op je wedstrijdticket staat. Het is daarom niet toegestaan te staan, ook niet op bijvoorbeeld de omloop. In vak Q zijn stoelen geplaatst, op anderhalve meter afstand van elkaar.

Dit moet je verder weten

  • Kaarten voor oefenwedstrijden zijn alleen beschikbaar voor seizoenkaarthouders.
  • Kaarten zijn ook verkrijgbaar in de FanServiceShop.
  • Kaarten zijn persoonsgebonden.
  • Er vinden twee gezondheidschecks plaats. Een voordat je je kaart bestelt, de andere bij het betreden van het stadion.
  • Maximaal drie personen mogen zich tegelijkertijd in een van de toiletgebouwen in het stadion bevinden.
  • Houd rekening met de beperkingen vanuit het kabinet en het RIVM rondom juichen en zingen.
  • Tassen tot 21 x 30 x 10cm zijn toegestaan, grotere tassen niet.
  • Roken mag alleen in de aangegeven rookzones achter de vakken P,Q en R en C,D en E.
  • Kaartverkoop voor de oefenwedstrijden tegen Telstar en Jong FC Utrecht gaat naar verwachting op dinsdag 11 augustus van start.
  • Sponsoren hebben van de club een mail ontvangen waarin men zich tevens gratis in kan schrijven voor deze drie oefenwedstrijden. Bij vragen, kan er contact opgenomen worden met de desbetreffende accountmanager
Binnen deze periode/categorie zijn geen evenementen gevonden