Op zondag 24 mei stond de finale van Field Of Talent op het programma. Door het coronavirus werd dit FIFA20-toernooi helaas afgelast. Om deze reden organiseert Heracles eSports, in samenwerking met Pro Players, de Field Of Talent Voorronde. Dit toernooi wordt online gespeeld. De twee winnaars plaatsen zich uiteindelijk voor de Field Of Talent Finale die zondag 16 augustus plaatsvindt in het stadion. Waar je kans maakt op een plek in het eSports team!

De Field Of Talent Voorronde wordt georganiseerd op zondag 2 augustus. En jij hebt als lid van #TeamZwartWit voorrang om je in te schrijven voor dit toernooi! De inschrijving voor #TeamZwartWit leden begint op maandag 27 juli om 12:00 uur. Vanaf woensdag 29 juli start de vrije verkoop. Ben jij nog geen lid maar je wilt wel voorrang op alle FIFA-toernooien van Heracles eSports? Klik hier en word lid!

FIFA20-TOERNOOI

Het toernooi speel je online en begint om 14:00 uur en zal rond 17:00 uur eindigen. De regels van de Field Of Talent Voorronde zijn hetzelfde als het offline toernooi.

  • Deelname is gratis
  • Maximaal 128 deelnemers
  • PlayStation 4
  • Speltype ‘Aftrap’
  • Clubs & Landenteams
  • Eerst een groepsfase, daarna volgt de Knock-out fase

WINNAARS

De nummers één en twee plaatsen zich voor de Field Of Talent Finale. Daar maken alle deelnemers kans op een plek in het eSports team van Heracles eSports! Wil jij zeker zijn van deelname? Word lid van #TeamZwartWit en krijg voorrang op de inschrijving.

VERKOOP

#TeamZwartWit
Maandag 27 juli, 12:00 uur

Vrije verkoop
Woensdag 29 juli, 12:00 uur

INSCHRIJVING

https://proplayers.eu/nl/tournaments/4317