Onder toeziend oog van meer dan driehonderd supporters is de selectie van Heracles Almelo maandagochtend begonnen aan het seizoen 2020-2021. Om iets over elf uur kwamen de spelers onder leiding van trainer Frank Wormuth en de technische staf het veld op voor de eerste training van het seizoen.

De spelers begonnen hun sessie met een ronde langs de tribunes, waar de toeschouwers volgens coronaprotocol hadden plaatsgenomen. Het applaus was er over en weer, blij om eindelijk weer met fans én supporters in het stadion te mogen zijn.

Rai Vloet en de zondagavond gepresenteerde Noah Fadiga maakten voor de eerste keer kennis met hun nieuwe teamgenoten en de supporters. Ook Rohat Agca stond op het veld. Hij zit in de FC Twente/Heracles Academie en traint deze periode mee in Almelo.

Foto’s: Eerste training 2020-2021

Rond de eerste training werd ook een shirt expositie gehouden op de omloop van Erve Asito. Die werd speciaal opgezet voor de lancering van het nieuwe thuisshirt, dat maandag voor het eerst te koop was. Zo konden de eerste supporters al gehuld in het nieuwe thuisshirt de eerste training bekijken. Na afloop konden de fans in het nieuwe shirt op de foto met de spelers.

Foto’s: fans in het nieuwe shirt op de foto met de spelers

Foto’s: nesimages.nl