Noah Fadiga is de komende drie jaar Heraclied. De twintigjarige rechtsachter komt over van Club Brugge, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan FC Volendam. De Belg, die ook beschikt over de Senegalese nationaliteit, sluit maandagochtend direct aan bij de eerste training van het seizoen.

“Heracles Almelo is een mooie en warme club. Ik ben blij om hier te zijn”, aldus Fadiga na het zetten van zijn handtekening onder de meerjarige verbintenis. “Ik kan niet wachten om te beginnen en kijk dan ook uit naar de eerste training maandagochtend.”

“Noah stond al lange tijd op onze radar”, vertelt technisch directeur Tim Gilissen. “We hebben hem intensief gevolgd. Noah past als offensieve rechtsback goed in onze speelwijze. We zijn dan ook blij dat hij kiest voor Heracles Almelo als volgende stap in zijn loopbaan. Met de komst van Noah is de positie rechts achterin weer volledig ingevuld naast de ervaren Tim Breukers en de revaliderende Navajo Bakboord.”

Fadiga gaat spelen met rugnummer 23.

Bestel het nieuwe thuisshirt met Fadiga

Fadiga speelde sinds 2015 in de jeugd van Club Brugge. Afgelopen seizoen werd hij door die club verhuurd aan FC Volendam. In de Keuken Kampioen Divisie speelde Fadiga 25 wedstrijden, scoorde hij één keer en gaf hij ook één assist.

Technisch directeur Tim Gilissen en Noah Fadiga tekenen het contract