TerStal Familiemode en Heracles Almelo hebben deze week de samenwerkingsovereenkomst verlengd. TerStal breidde vorig seizoen het contract uit van Diamantsponsor naar Partner in Business en blijft komend seizoen full support achter de club staan. Daarnaast blijven ze als ePartner verbonden aan Heracles eSports.

Niek Gloudemans, algemeen directeur terStal: “Als trouwe sponsor en supporter van de club blijven we Heracles Almelo natuurlijk onvoorwaardelijk steunen. De exposure die wij bij Heracles Almelo hebben, levert ons veel naamsbekendheid op en ondersteunt onze reclamecampagnes op televisie. Dit jarenlange partnership is erg waardevol voor ons.”

Rob Toussaint, algemeen directeur Heracles Almelo: “Wij zijn verheugd dat terStal ook in deze zware tijden van corona full support achter de club blijft staan. Hiermee onderschrijven zij de waarde van sportsponsoring en de positieve media-aandacht die Heracles Almelo krijgt.”

Op de foto tekenen (v.l.n.r.) Tom Uitzetter (commercieel manager Heracles Almelo), Niek Gloudemans (algemeen directeur terStal) en Rob Toussaint (algemeen directeur Heracles Almelo) de overeenkomst.

www.nesimages.nl Foto’s